Cioccolateria
(61) 3242-6399
(61) 9 9435-0953

Address: Quadra CLS 410 Sul, bloco A, Loja 13, Asa Sul, Brasília-DF. Cep: 70.276-510
Working hours: Monday to Friday, from 10am to 7:30pm and Saturdays from 9am to 6pm.
Website: www.cioccolateria.com.br
E-mail: contato@cioccolateria.com.br
Facebook: http://www.facebook.com/CioccolateriaDoceriaeCafe
Instagram: @cioccolateriadoceria

 

Located at quadra CLS 410 in Asa Sul, heart of Brasilia, Cioccolateria’s main focus is the supply of cakes, desserts, chocolates, souvenirs and mockups for weddings, birthdays, weddings, theme parties, graduations and corporate events.

This year the company managed by the sisters Cecilia and Elisa de Castro completes ten years of operation in the Federal Capital. Among the great highlights of Cioccolateria is the annual participation in the Luxo de Festa (Luxury Party), the largest exhibition of events area in the Midwest; Casa Cor Brasília, Revista Inesquecível Casamento (magazine), and partnerships with the website Noiva e Música, Zank You, Casamentos.com, Houses of Parties, Buffets and Ceremonies of the city and its surroundings. Cioccolateria has served more than 10,000 sweets, an island of cakes, desserts and “bem casados” to friends and family at the wedding of Brazilian famous country singer Gusttavo Lima and the model Andressa Suita. The party took place at the singer’s farm in João Pinheiro, state of Minas Gerais.

With a warm and welcoming atmosphere, various consumer options are available from cakes, tortaletes, the famous strawberry clouds, chocolate strawberry and Nutella nest. For coffee lovers, the house serves delicious Nespresso coffee, Fofinho Cappuccino (a family recipe), Hot Chocolate and Teas. One floor of the property is reserved for exclusive tastings, which take place every Tuesday and Wednesday by appointment. We attend couples, companies, organizers of birthdays and 15 years old birthday’s parties.

All Cioccolateria production is handcrafted and works in the same space as the store. The pastry shop uses first-class raw material, noble, domestic and imported pure chocolate, in addition to gluten free products, lactose free, vegan and zero sugar. Cioccolateria attends an average of 55 events per month in the Capital and Surroundings, which corresponds to around 110 thousand sweets, 200 kg of cake, 12 thousand souvenirs (between “bem casados” (well married), a special kind of candy, gingerbread, brownies, macarons, Italian straw and mini roll cake), having noble chocolate as main input.

Cake designers, sisters and friends. Cecilia has a degree in Journalism, with courses from Sebrae-DF such as Empretec and MBA in Marketing with emphasis on Social Media from Fundação Getúlio Vargas (FGV). For five years she worked as a reporter for the local newspaper Correio Braziliense. She is currently the Administrative and Marketing Director of Cioccolateria.

Elisa has a degree in Letters, with specialization in Confection from Senac -DF, and courses with renowned chefs, gastronomy specialists and cake designers such as Ricardo Ariel, Alexandre Bishop, Sonia Menezes, Marcela Sanchez, Cecilia La Fuente and Bertrand Busquet. She is currently Technical Director of Cioccolateria. Together they share a taste for the art of confection and so they embarked on a fascinating project: the Cioccolateria.

We’ll be waiting for your visit!

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Localizada na quadra 410 Asa Sul, no Plano Piloto, coração de Brasília, a Cioccolateria têm como principal foco o fornecimento de bolos, sobremesas, bombons finos, lembranças e maquetes para as festas de casamentos, aniversários, bodas, festas temáticas, formaturas e eventos corporativos.

Este ano a empresa comandada pelas irmãs Cecília e Elisa de Castro completa dez anos de atuação na Capital Federal. Entre os grandes destaques da Cioccolateria está a participação anual no Luxo de Festa (maior exposição da área de eventos no Centro-Oeste), Casa Cor Brasília, Revista Inesquecível Casamento, e parcerias com o Site Noiva e Música, Zank You, Casamentos.com, Casas de Festas, Buffets e Cerimonias da cidade e Entorno. Além de todo esse sucesso, a Doceria e Café no ano de 2016 serviu mais de 10 mil doces, uma ilha de bolos, sobremesas e bem casados para amigos e familiares no casamento do cantor sertanejo Gusttavo Lima e da modelo Andressa Suita. A festa ocorreu na fazenda do cantor em João Pinheiro (MG).

Com um ambiente aconchegante e acolhedor, várias opções de consumo estão disponíveis desde bolos, tortaletes, as famosas nuvens de morango, morango com chocolate e ninho com Nutella. Para os apreciadores de café, a casa serve o delicioso café Nespresso, Cappuccino do Fofinho (uma receita de família) Chocolate Quente e Chás. Um dos andares do estabelecimento é reservado para degustações exclusivas, que ocorrem todas as terças e quartas-feiras mediante agendamento. São atendidos casais, empresas, debutantes e aniversariantes.

Toda a produção da Cioccolateria é artesanal e funciona no mesmo espaço da loja A doceria utiliza em sua fabricação matéria prima de primeira qualidade, chocolate puro nobre, nacional e importado. Além de produtos sem glúten, sem lactose, vegano e zero açúcar. A Cioccolateria atende por mês uma média de 55 eventos na Capital e Entorno, o que corresponde em torno de 110 mil doces, 200 kg de bolo, 12 mil lembrancinhas (entre bem casados, pão de mel, brownies, macarons, palha italiana e mini bolo de rolo). Tendo como principal insumo chocolate nobre.

Cake designers, irmãs e amigas. Cecília é formada em Jornalismo, com cursos pelo Sebrae-DF como: Empretec e MBA em Marketing com ênfase em Mídias Sociais pela Fundação Getúlio Vargas (FGV). Durante cinco anos trabalhou como repórter do jornal local Correio Braziliense. Atualmente, é diretora Administrativa e Marketing da Cioccolateria.

Elisa tem formação em Letras, com especialização em Confeitaria pelo Senac -DF, e cursos com chefs, culinaristas e cake designers renomados como Ricardo Ariel, Alexandre Bispo, Sônia Menezes, Vera Ramalho, Ana Paula Sabbag, Flávia Millas, Marcela Sanchez, Cecília La Fuente e Bertrand Busquet. Atualmente, é diretora Técnica da Cioccolateria. Juntas elas compartilham o gosto pela arte de confeitar doces e, por isso, embarcaram em um projeto fascinante: a Cioccolateria.

 

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